Чумаченко взяла дві медалі на континентальному турі у стрибках у висоту

Юлія стала переможницею змагань на Кіпрі та взяла срібло у Німеччині

Українська спортсменка Юлія Чумаченко успішно виступає у секторі для стрибків у висоту на змагання континентального туру.

Наприкінці травня Юлія стала переможницею змагань Cyprus International Athletics Meeting, що проходив у кіпрському Лімасолі (бронзова категорія турніру).

Українська спортсменка єдиною здолала висоту 1,84 м, випередивши сімох суперниць, чотири з яких зупинилися на висоті 1.80. Срібною призеркою стала господиня турніру Татьяна Гусін, бронзовою - Федра Фекете з Угорщини.

За кілька днів Юлія Чумаченко з результатом 1.88 м посіла друге місце у стрибках у висоту на турнірі 58th International Pentecost Sport Meeting Rehlingen у Німеччині (срібна категорія турніру). Перемогла німкеня Імке Оннен (1.91 м).

У чоловічих змаганнях п'ятим став український спортсмен Богдан Бондаренко із результатом 2,18 м.

У метанні молота Ірина Клімець із результатом 68,15 замкнула трійку призерів на Meeting International de Forbach у Франції, який мав категорію Bronze.

У секторі для потрійного стрибка Марія Сіней посіла четверте місце, стрибнувши у найкращій спробі на 13,77 м та повторивши особистий рекорд.

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 15:02 20

Житомирську команду очолив Імад Ашур