Еліна СВІТОЛІНА: Жахливо, що люди в Україні звикли до війни. Відчуваю гнів

Українка розповіла про ситуацію в Україні

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про те, як її друзі та знайомі, залишившись в Україні, вже звикли до жахів війни з росією.

- Звичайно, я багато розмовляю зі своїми друзями, зі своєю родиною в Україні, і це жахливо, але вони вже звикли до цього. Вони звикли до сигналів тривоги. Вони звикли до того, що як тільки вони щось чують, вони йдуть у бомбосховища. Безсонні ночі. Знаєте, це жахлива річ, але вони кажуть мені, що тепер це частина їхнього життя, що дуже, дуже сумно.

Крім того, для дітей, є багато відео... сьогодні була дівчинка, де вони просто біжать до бомбосховища через дорогу, тому що опівдні кілька ракет пролетіло над Києвом. Останні місяці були дуже важкими і по всій Україні. Ракети були по всій Україні. Так, останні місяці для українців були дійсно дуже, дуже важкими.

- Чи відчуваєте ви почуття гніву, чи часом це здається, скажімо, нічним кошмаром?
- У різні дні по-різному. Звичайно, я відчуваю гнів. Я відчуваю смуток. Я відчуваю біль у серці, коли бачу все це. У мене є кілька Telegram-каналів, де я слідкую за новинами мого рідного міста Одеси, всієї України, і вони публікують новини про те, що відбувається, коли оголошено тривогу, або де впали ракети, знаєте, скільки ракет було збито нашою українською армією, ППО.

У такі моменти я відчуваю суміш різних почуттів, але це погані почуття. Ви знаєте, це гнів, це печаль, просто важке почуття. Це як тяжкість, яку я відчуваю щодня, і всі українці відчувають. Від цього нікуди не дітися, і ось уже півтора року ми маємо це у своєму житті.

Іван Зінченко Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 23:36 6

Команда Почеттіно перемогла в дербі