Разом з Шахтарем. Визначено 25 з 32 команд, які зіграють у групі ЛЧ 2023/24

Донецька команда стартуватиме у головному єврокубковому клубному турнірі одразу з групового етапу

Незабаром завершаться всі національні чемпіонати в Європі, і вже трохи вимальовуються контури наступного сезону єврокубків.

Стали відомі 25 із 32 команд, які зіграють у груповому раунді Ліги чемпіонів 2023/24:

Напряму до групи Ліги чемпіонів зможе потрапити ще одна команда. Це місце відведене для переможця Ліги Європи: Севільї або Роми.

Додатково 6 команд буде визначено у кваліфікації (4 - через Шлях чемпіонів, 2 - через Шлях представників ліг).

«Шахтар», який учора, 28 травня, офіційно став чемпіоном УПЛ 2022/23, спочатку мав стартувати у четвертому кваліфікаційному раунді ЛЧ. Однак після того, як спеціальне місце, відведене для переможця Ліги чемпіонів 2022/23, залишилося вакантним, донецька команда розпочне свій шлях у головному єврокубковому клубному турнірі з групового етапу.

Віце-чемпіон України стартує у кваліфікації дуже рано, у другому кваліфікаційному раунді зі Шляху представників ліг. Срібному призеру УПЛ потрібно буде пройти 3 раунди, щоб вийти до групи ЛЧ. Минулого року це не вдалося зробити «Динамо», яке здолало «Фенербахче» та «Штурм», але програло «Бенфіці».

Друге місце за підсумками сезону УПЛ 2022/23 може посісти або «Дніпро-1», або «Зоря» Луганськ. Вони ділять 2-ге та 3-тє місце, маючи однакову кількість очок - 64. До завершення чемпіонату України командам залишилося зіграти по одному туру.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:05 4

Житомирський клуб пожартував про вихід українця на ринг

Коментарі