Промоутер: Тайсон Ф'юрі кинув виклик Джошуа

Британцю продовжують шукати суперника

Джордж Воррен, син промоутера Френка Воррена, повідомив про те, що компанія Queensberry Promotions направила колишньому чемпіону світу у надважкому дивізіоні Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) офіційну пропозицію щодо бою з чинним чемпіоном WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

«Це правда. Якщо коротко, я розмовляв із Тайсоном у понеділок (22 травня. - прим. Sport.ua). Нам поставили запитання: «Які найбільші бої ми можемо провести?» Ім'я Ентоні з'явилося в цій розмові, і інструкція була досить чіткою: «Іди і спробуй провести цей бій».

Наступного ранку я надіслав електронного листа Едді Хірну, зробив офіційну пропозицію. Ті самі умови, що й минулого грудня. Точно така сама угода. Ми готові до роботи. Тайсон хоче, щоб це сталося, ми теж, і я сподіваюся, що вони теж.

Хоча вони ясно дали зрозуміти, що вивчають інші можливості для Джошуа, і ми все ще повинні досліджувати інші можливості для Тайсона. Але пріоритет - перевірити, чи зможемо ми це влаштувати. Якщо вони хочуть це зробити, це потрібно виконати», - заявив Воррен-молодший.

Як відомо, у грудні 2022 року команди Тайсона Ф'юрі та Ентоні вели перемовини щодо бою з розподілом гонорару у співвідношенні 60/40 на користь Ф'юрі, а також умови реваншу з розподілом 50/50.

Юрій Остроумов Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 травня 2024, 15:36 4

Тоні вибрав поєдинок із другої найлегшої ваги

Коментарі