лукашенка госпіталізували у критичному стані після зустрічі з путіним

Про це повідомив білоруський опозиціонер Валерій Цепкало

Білоруський опозиціонер Валерій Цепкало у своєму Twitter повідомив, що самопроголошеного президента білорусі александра лукашенка госпіталізували у критичному стані після зустрічі з владіміром путіним:

«За попередньою інформацією, яка підлягає подальшому підтвердженню, лукашенка було екстрено доставлено до московської центральної клінічної лікарні після зустрічі за зачиненими дверима з путіним.

В даний час він залишається там під медичним наглядом. Для лікування його критичного стану мобілізовано провідних фахівців. Проведено процедури з очищення крові, стан лукашенка визнано нетранспортабельним. Організовані зусилля щодо порятунку білоруського диктатора були спрямовані на те, щоб розсіяти чутки про ймовірну причетність кремля до його отруєння».

александр лукашенко був помічений із забинтованою рукою на параді в москві 9 травня. Після цього багато хто припустив, що він захворів на коронавірус, а також були чутки про те, що він захворів на інфекційно-алергічний міокардит.

Також повідомлялося, що лукашенко побував у президентській клініці у мінську. До нього нібито не раз прилітали лікарі із москви.

Данііл Агарков Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 жовтня 2024, 02:49 1

Очікується, що легендарний хевівейтер отримає за бій 20 мільйонів доларів

Коментарі