ОФІЦІЙНО. Ребров оголосив про відхід з Аль-Айна

Український наставник залишає посаду наставника клубу з ОАЕ

Український наставник еміратського футбольного клубу «Аль-Айн» з ОАЕ Сергій Ребров офіційно оголосив про відхід з посади головного тренера команди:

«Сьогоднішній матч - мій останній із «Аль-Айном». Я сподівався завершити кар'єру в «Аль-Айні», вигравши Кубок ліги ОАЕ».

Я дякую співробітникам клубу та вболівальникам, які підтримували команду протягом двох сезонів. Останні два роки я провів у цій чудовій команді.

Ми боролися у чемпіонаті, і нам не вдалося підготуватися до сьогоднішнього матчу. Матч був дуже напруженим, але ми програли, незважаючи на наші зусилля та прогрес».

Сьогодні, 27 травня, «Аль-Айн» поступився у фіналі Кубка Ліги ОАЕ ФК «Аль-Шарджа».

Ребров очолював «Аль-Айн» з 2021 року. За цей час він виграв із командою чемпіонат ОАЕ та кубок країни у сезоні 2021/22. Загалом він провів 72 матчі на посаді головного тренера «Аль-Айна», 45 поєдинків виграв, 9 програв і 18 були зіграні внічию.

Найімовірніше, тепер Ребров очолить збірну України. Національна команда України проведе свої ігри у відборі Євро-2024 16 та 19 червня, а також буде контрольна зустріч із Німеччиною 12 червня.

Крім Реброва з «Аль-Айна» також може піти Андрій Ярмоленко, який приєднався до команди у 2022 році.

Данііл Агарков Джерело: ФК Аль-Айн
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:59 6

«Орли» розгромили «червоних дияволів» з рахунком 4:0 у 36-му турі АПЛ

Коментарі