Дні Луніна в Реалі завершуються. Анчелотті попросив підписати нового кіпера

Тренерський штаб команди з Мадрида стежить за кількома голкіперами

Наставник «Реала» Карло Анчелотті попросив правління клубу знайти заміну для українця Андрія Луніна на позиції другого воротаря команди. Тренерський штаб команди з Мадрида стежить за кількома голкіперами, щоб зміцнитись у літнє міжсезоння. Правління клубу вважає, що на цю позицію буде витрачено мінімум коштів.

У «Реалі» думки розділилися між тими, хто вважає, що потрібен новий запасний воротар, і тими, хто відчуває, що Лунін більш ніж підходить для заповнення цієї позиції. У тренерському штабі на чолі з Анчелотті вже кілька місяців хочуть переконати правління, що заміна другого воротаря - це вимушений розвиток подій. З цієї причини персонал та спортивне керівництво вже спостерігають за кількома кандидатурами.

Карло Анчелотті попросив клуб замінити другого воротаря наступного сезону, інформує Relevo. Упродовж сезону його довіра до Луніна зменшувалася, і з минулого літа він вивчав різні кандидатури, такі як Давид Оспіна чи Габріель Слоніна.

Тоді Карло переконали залишити Луніна в Мадриді та не витрачати гроші на нового воротаря. Але виступи українця у момент, коли основний кіпер Тібо Куртуа отримав травми, не допомогли українцю довести тренеру свою необхідність, а навпаки - посилили сумніви щодо його кандидатури.

Упродовж сезону тренерський штаб стежить за кількома голкіперами. У списку вище за всіх інших знаходиться Роберт Санчес із «Брайтона». Крім того, ще за трьома воротарями з Ла Ліги пильно стежать: Давид Сорія з «Хетафе», Пауло Гассаніга з «Жирони» (в оренді з «Фулхема») та Яссін Буну із «Севільї».

Найближчими тижнями, коли сезон офіційно завершиться і клуб повністю розпочне формування складу наступного року, ця дилема знайде рішення. Наразі все залежить від того, що вирішить сам Андрій Лунін. Якщо він залишиться, то не підірве намірів Анчелотті підписати нового воротаря. Ситуацію між українцем та тренерським штабом на цей момент, здається, розв'язати неможливо.

Микола Степанюк Джерело: Relevo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:45 2

Дивіться найцікавіші моменти матчу 33-го туру Ла Ліги

Коментарі