Севілья – Реал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 27 травня о 20:00 за Києвом

27 травня на «Рамон Санчес Пісхуан» пройде матч 37-го туру Прімери, в якому «Севілья» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Севілья

Команда йде в Ла Лізі на екваторі поточної за 2 тури до фінішу. Безумовно, це провал після того, як усі звикли фінішувати у квартеті лідерів. І не дарма за нинішню темпораду тренерську посаду покинули спочатку Лопетегі, а потім - і Сампаолі. Але все одно потрібно виграти лише один поєдинок, щоб пройти в наступний розіграш Ліги чемпіонів. Це буде фінал Ліги Європи, загалом, звичне завдання та фірмовий турнір. Щоправда, там треба буде обігравати Рому та досвідченого Моурінью, який має таку ж мету. Але, в будь-якому випадку, на Прімеру сил не залишається, хоча там теоретично залишаються шанси на 7-е місце. Хоча після 1:1 з Ельче вони стають мало не примарними. Зрозуміло, що все буде залишено на середу та вирішальний поєдинок.

Реал Мадрид

Клуб теж не особливо мотивований на Прімеру. Але з іншої причини: для вершкових все закінчено цього сезону. Вирішальним став також півфінал, Ліги чемпіонів, але там після 1:1 вдома була розгромна, 0:4, поразка від Манчестер Сіті. Ні, все-таки Анчелотті виграв і зараз чимало: Суперкубок УЄФА, клубний чемпіонат світу і цього місяця Копу дель Рей. На цьому, схоже, все, і в Прімері не намагаються виграти гонку в Атлетіко за 2-е місце. Його нещодавно повернули після осічки матрацників, але на неї відповіли 0:1 на поле Валенсії. З Райо Вальєкано в середу теж мало не втратили очки - Де Томас зрівнював рахунок, забивши рідній команді на 84-й хвилині. Але Родріго там встиг оформити підсумкові 2:1.

Статистика особистих зустрічей

У 2018 році Севілья змогла виграти двічі у Реала. Але після цього вона додала лише 1 очко, за рахунок нічиєї, за 7 поразок. У тому числі ось уже тричі поспіль виграв Реал.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу гостям. Але цей поєдинок не дуже потрібний жодному з опонентів. Ставимо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,82).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 04:47 0

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24