Віталій КВАРЦЯНИЙ: «Знову відчув себе тренером»

Відомий тренер заявив про бажання повернутися до професії після шести років паузи

Легендарний український фахівець Віталій Кварцяний уже декілька років як не займається тренерською роботою, проте готовий очолити команду з добрими перспективами.

«Нещодавно був на тренуванні обласної команди, там грають молоді хлопці. Я підійшов до головного тренера і говорю: «Давай я щось підкажу хлопцям». Мені дозволили. Було чудово. З футболістами я говорив культурно та обережно, бо вони молоді, по 18-19 років, і вразливі, але я побачив у них перспективу.

Хочу сказати, що я так завівся. У мене був розрив зв'язок, я не міг бігати, а лише ходив. Але на тренуванні я побіг, забувши, що маю травму і скільки мені років. Я отримав великий кайф. У цей момент я знову відчув себе тренером, і десь усередині спалахнула іскринка.

Знову очолити «Волинь»? Сто відсотків розгляну таку пропозицію! Я впевнений, що ще можу поміняти щось на краще в українському футболі», - сказав Кварцяний.

Нагадаємо, з 2013 до 2017 року Кварцяний обіймав посаду президента луцької «Волині». Він призупинив тренерську діяльність у червні 2017 року, а зараз працює в Асоціації футболу Волині.

Денис Шаховець Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 20:55 0

Поєдинки 29-го туру Української Прем'єр-ліги відбулися 18 та 19 травня.

Коментарі