Герой України Яна Клочкова переїхала в окупований Крим і мовчить про війну

Неприваблива правда про легендарну екс-плавчиню

Колишня українська плавчиня Яна Клочкова, яка є чотириразовою олімпійською чемпіонкою, не з'являється у медійному просторі після початку повномасштабної фази російсько-української війни.

Як повідомив шоумен Слава Дьомін на каналі «Слава ПРО», 40-річна Клочкова наразі разом із батьками та сином живе у тимчасово окупованому росією Криму.

Свій профіль в Instagram Клочкова закрила, і після 24 лютого 2022 року, коли відбулося повномасштабне вторгнення російської армії окупантів на територію України, нічого на тему війни не коментує, вдаючи, ніби нічого зовсім і не відбувається.

Примітно, що Клочкова, як повідомляє Дьомін, й досі веде сторінку у популярній російській соціальній мережі, яка знаходиться під забороною в Україні.

Також Дьомін нагадує, що у 2006 році Клочкова була близька до колишнього президента України Віктора Януковича, котрий втік після початку Революції гідності. Також її було обрано депутатом харківської міської ради від забороненої нині в Україні «Партії регіонів».

Щодо родичів Клочкової, то мати Яни Олена Синявська, як повідомляє джерело, ще у 2021 році на власній сторінці у Facebook продовжувала постити заборонені в Україні так звані «георгіївські стрічки».

А ось рідна сестра Яни Анна продовжує проживати у США, де вийшла заміж та займається нерухомістю.

Нагадаємо, що Яна Клочкова у 2004 році була нагороджена званням «Герой України» - найвищою державною нагородою країни.

Олексій Сливченко Джерело: Слава Дьомін
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі