Трофей не для фіалок. Інтер обіграв Фіорентину у фіналі Кубка Італії

Дубль Мартінеса приніс перемогу міланському клубу

У Римі на «Стадіо Олімпіко» відбувся фінал Кубка Італії, в якому зустрілися «Фіорентина» та «Інтер». Цього сезону Серії А команди обмінялися перемогами. Особливо запам'ятався матч у жовтні минулого року: тоді «нерадзуррі» здобули перемогу з рахунком 4:3.

Перша атака «фіалок» завершилася результативним ударом. Іконе з лівого кута штрафного майданчика прострілив на дальню штангу, і Гонсалес замкнув цю передачу. Забивши швидкий гол, номінальні господарі поля відійшли до свого штрафного майданчика та сконцентрували великі сили на обороні своїх володінь. При цьому футболісти «Фіорентини» не забували про контратаки. Одна з них завершилася низовим ударом Амрабата, після якого м'яч пролетів поряд із штангою.

«Нерадзуррі» довго не могли створити гостроту біля воріт суперників, але в середині першого тайму намацали слабкі місця в обороні «Фіорентини». Спочатку Джеко не реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, а потім після вертикальної передачі Брозовича Мартінес з кута штрафного зрівняв рахунок. Незабаром Мартінес оформив дубль, замкнувши простріл від Барелли.

Getty Images/Global Images Ukraine

«Фіалки» активно розпочали другу половину зустрічі, але чогось загрозливого біля воріт суперників створити не змогли. «Нерадзуррі» впевнено справлялися з наступальними потугами суперників, періодично відповідаючи гострими випадами. Лукаку бив із хорошої позиції, але направив м'яч саме у те місце, де знаходився Ханданович.

І все ж, флорентійці були близькі до того, щоб зрівняти рахунок. Пробивав Йович, який у штрафному майданчику «Інтера» на замаху обіграв опонента, і з його ударом упорався Ханданович. А незабаром той же Йович із забійної позиції головою не влучив у практично порожні ворота.

Міланський клуб утримав переможний рахунок, ставши володарем Кубка Італії.

Кубок Італії. Фінал.

«Фіорентина» - «Інтер» - 1:2

Гонсалес (3) - Мартінес (29, 37)

Куарта (54), Гонсалес (90) - Бастоні (53)

«Фіорентина»: Терраччано, Додо (Терзич, 82), Міленкович, Куарта (Раньєрі, 70), Бірагі, Бонавентура, Амрабат (Йович, 70), Кастровіллі (Мандрагора, 60), Іконе (Соттіль, 60), Кабрал, Гонсалес

Запас: Черофоліні, Ваннуккі, Венуті, дос Сантос, Дункан, Бьянко, Барак, Куаме, Сапонара, Брекало

«Інтер»: Ханданович, Дарміан, Ачербі, Бастоні (де Врей, 58), Дімарко (Госенс, 68), Думфріс, Барелла, Брозович, Чалханоглу (Гальярдіні, 83), Джеко (Лукаку, 58), Мартінес (Корреа, 83)

Запас: Кордац, Онана, Д'Амброзіо, Шкріньяр, Белланова, Станкович, Аслані, Мхітарян

«Стадіо Олімпіко» (Рим, Італія)

ФІОРЕНТИНА - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 серпня 2024, 07:47 6

Чемпіон WBC вважає, що Тайсон виграє другий бій

Коментарі