Барселона прокоментувала звернення гравців до вболівальників з росії

Каталонський клуб випустив спеціальний реліз

В іспанській «Барселоні» виступили із заявою щодо скандального відеозвернення гравців команди Серхі Роберто та Алехандро Бальде до вболівальників із московських боліт після дострокового чемпіонства колективу у Ла Лізі.

«Ми хочемо підкреслити нашу прихильність мирному вирішенню конфлікту і віру у цінність спорту, як інструменту для зближення народів. Ми ще раз висловлюємо свою підтримку українського народу і глибоко шкодуємо, що це звернення образило наших уболівальників в Україні.

Президент Жоан Лапорта під час своєї промови у березні 2022 року висловив свою підтримку на тлі війни, яку назвав «невиправданою», і згадав усіх українських спортсменів і спортсменок, які були частиною клубу. Крім того, він запропонував допомогу «Барселони» всім українцям, які прибувають до Каталонії у пошуках притулку.

Послання президента клубу залишається актуальним і зараз, оскільки ми не забули наших уболівальників в Україні. Ми не тільки пропонуємо їм нашу повну підтримку, а й сподіваємося, що незабаром вони зможуть жити в мирі на своїй батьківщині», - ідеться, серед іншого, у релізі «блауграни».

Юрій Остроумов Джерело: ФК Барселона
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 9

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі