ЦАРЕНКО: «Могли виграти Юнацьку Лігу УЄФА. Але війна внесла корективи»

Півзахисник «Динамо» – про участь у престижному юнацькому турнірі

Півзахисник «Динамо» Антон Царенко розповів про футболістів, яким симпатизує, та згадав про виступ у Юнацькій Лізі УЄФА.

«Я завжди вболівав за «Барселону». Слідкував за ними, коли там грали Хаві, Андрес Іньєста, Ліонель Мессі.

Не знаю, чому Ігор Костюк (тренер юнацької команди «Динамо» - ред.) порівнював мене з ними. Можливо, через зріст, а, можливо, через позицію в середині поля або через подібність гри. До речі, мені Лука Модрич теж імпонує. Я маленький, тож маленьких більше виділяю. Лоренцо Інсіньє грав за «Наполі» та збірну Італії. У клубі - легенда та зі збірною виграв Євро.

Торішня юнацька команда могла дійти до фіналу чотирьох (Юнацької Ліги УЄФА - ред.) та битися за перемогу. Ми мали всі шанси, але війна внесла свої корективи.

Найскладніше було проти «Бенфіки» вдома, коли перемогли 4:0. У першому таймі було досить тяжко. Для мене це була перша гра у цьому турнірі. І саме у ньому я відчув високий рівень команд. Перед кожною грою був якийсь мандраж. Це нормально. Після свистка він зникає і ти у грі. Проти «Барси» важко було грати, відчули на собі іспанську «тікі-таку». Хотілося показати себе як командно, так й індивідуально. Вважаю, що в нас вийшло».

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 12:42 0

Ярослав Карабін травмувався у грі з «Оболонню»