Антон ЦАРЕНКО: «Луческу помітив мій прогрес»

Півзахисник «Динамо» все частіше з'являється в основі київської команди

Півзахисник «Динамо» Антон Царенко розповів про враження від роботи з основною командою киян.

«Навесні минулого року мене почали залучати до тренувального процесу основної команди. Дебютував за основну команду у благодійному матчі проти естонської «Флори». Влітку поїхав на збори із командою до Швейцарії. Містер сказав, що ще не досягаю рівня першої команди. Але все ж таки дебютував у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Бенфіки». Півроку грав за U-19. Під час зимових зборів себе непогано зарекомендував. Луческу помітив мій прогрес. Мені дають шанси, які маю використати. Жодних поблажок немає. Працюю нарівні з усіма.

З Луческу спілкуюсь через його помічника Еміля Караса. Він поруч із ним постійно - підказує, перекладає, дає установки. Мірча завжди розмовляє з нами. Може зупинити тренування, якщо хтось щось робить неправильно. Особливо це стосується молодих гравців. Але потім пояснить, як треба було чинити в тій чи іншій ситуації.

Містер пробує мене на різних позиціях. Я довіряю його досвіду. І гратиму там, де принесу найбільшу користь команді. Олександр Володимирович (Шовковський - ред.) завжди на зв'язку з Містером. Більше уваги та часу стали приділяти стандартним положенням та вправам на завершення».

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1