РАКІЦЬКИЙ: «Завдання всіх спортсменів і клубів – допомагати захисникам»

Гравець «Шахтаря» допомагає пораненому бійцю

Захисник «Шахтаря» Ярослав Ракіцький розповів про вирішальні ігри УПЛ і допомогу пораненому бійцю.

- Ярославе, попереду вирішальний відрізок сезону, а ти маєш великий досвід у таких матчах. Що головне в цей період?
- Як каже Містер, ми пройшли важкий рік - для «Шахтаря» і для всієї країни, залишилося два тижні до кінця сезону, тож повинні викластися зараз максимально. Потрібні велика концентрація, самовіддача, маємо докласти всіх зусиль, аби взяти в цих чотирьох матчах 12 очок, ось і все.

- Днями на твоїй сторінці в Instagram з'явився пост про зустріч із пораненим воїном ЗСУ, фанатом «Шахтаря». Наскільки відомо, ти візьмеш на себе всі витрати з лікування бійця. Розкажи, що це за історія?
- Так, хлопця звати Микита. Він зазнав важких поранень, зараз проходить лікування. Ці герої жертвують собою, захищаючи Україну. Завдяки їм ми живі і маємо можливість грати у футбол. Тому, вважаю, моя задача, як і всіх спортсменів, клубів, - допомагати нашим захисникам. Ми з ним зустрілися, трохи поспілкувалися. Домовилися, що, коли розпочнеться відпустка, іще приїду, поговоримо докладніше. Я багато чого хотів би розпитати в нього, упевнений, Микита також має запитання до мене. Я ніколи не ховаюся - на всі відповім. Головне, щоб він якнайшвидше одужував, став на ноги і повернувся до нормального життя.

Володимир Клепач Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій

Коментарі