Такого ще не було. Збито все: українські ППО знищили 6 ракет Кинджал!

Окупанти з рф вночі 16 травня випустили по Україні 18 ракет плюс шахеди

Вночі 16 травня окупанти з рф атакували Україну 18 ракетами різних типів і безпілотниками - шахедами. Українські сили ППО знищили всі ворожі цілі, серед яких було 6 ракет Кинджал.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив:

«Близько 03:30 16 травня російські окупанти атакували Україну з північного, південного та східного напрямків 18 ракетами різних типів повітряного, морського та наземного базування.

З шести літаків МіГ-31К було випущено 6 аеробалістичних ракет Х-47М2 Кинджал, 9 крилатих ракет Калібр - з кораблів у Чорному морі та три ракети наземного базування (С-400, Іскандер-М).

Усі 18 ракет знищено силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України.

Крім того, у ніч на 16 травня росіяни атакували Україну ударними дронами типу Shahed-136/131, а також проводили повітряну розвідку трьома безпілотниками оперативно-тактичного рівня - Орлан-10, SuperCam. Ці ворожі цілі також знищені».

Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук додав: «Тактична авіація Повітряних Сил продовжує завдавати ударів по позиціях окупантів. Зокрема, протягом доби 15 травня та на початок доби 16 травня захисники здійснили понад 20 групових авіаударів»

.

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 20:25 0

Кліши підтримав українських гравців лондонських команд

Коментарі