БЄЛАНОВ: «Мілевський зображений поруч із Лобановським. Цікаві пріоритети»

На плакаті до 96-річчя клубу відсутні Бєланов та Михайличенко

Екс-футболіст «Динамо» Ігор Бєланов, володар Золотого м'яча 1986, засмучений відсутністю свого фото на офіційному плакаті до 96-річчя клубу. У колажі не опинилося ані Ігоря Бєланова, ані Олексія Михайличенка.

Бєланов у Facebook написав: «Вчора був черговий ювілей «Динамо». 96 років! Це довга та чудова історія! І моя історія, зокрема. Клуб випустив святковий плакат із зображенням Валерія Васильовича Лобановського та знакових гравців нашого клубу. Поважаю кожного з них та ціную внесок у команду-зірку.

Але щось із віком стало із зором, напевно. Себе я на святковій листівці не виявив. Гарний хлопець Артем Мілевський! Веселий, безшабашний. Зображений поруч із Лобановським. Цікаві пріоритети нинішнього «Динамо». Я не гордий, але все-таки».

Пізніше Бєланов додав: «Досі не отримав слів вибачення чи якихось пояснень із приводу історії з плакатом, присвяченому 96-річчю великого клубу «Динамо». Розумію, що в Монако, де проводять час керівники «Динамо», зараз тепло та спокійно, але сам себе ловлю на думці: може у мене не лише із зором, а й із пам'яттю проблеми? Не можу згадати, чи виступав за «Динамо» олімпійський чемпіон Олексій Михайличенко? Може, Ви пам'ятаєте? Інакше важко пояснити, чому клуб про нього не згадав».

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі