Юрій ВІРТ: «У Металіста 1925 не було жодних шансів»

Головний тренер «Вереса» – про перемогу над харків'янами

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт поділився враженнями від гри команди у переможному поєдинку проти «Металіста 1925» (1:0).

- Розуміли, що сьогодні буде дуже бойова гра. Справжня битва. Говорили про це футболістам. Команда це теж розуміла. Мої асистенти після передматчевої розминки сказали, що всі футболісти максимально сконцентровані і зосереджені на грі.

В перерві домовилися ще більше додати темпу, швидше працювати з м'ячем і намагатися забити. Зуміли відзначитися красивим голом, розіграли швидку комбінацію. Нарешті підняв свій ККД Геннадій Пасіч.

Звісно, і вилучення вплинуло на хід поєдинку. Далі ми повністю контролювали хід гри. Могли забити ще. У суперника не було жодних шансів. Якби краще працювали з м'ячем і приймали правильні рішення - мали б доводити свої атаки до логічного завершення і забивати більше. Над цим треба працювати.

Вітаю всіх дійсно щирих вболівальників команди з цією перемогою. Настрій зараз хороший. Президент привітав з перемогою.

Вже на п'ятий день граємо проти «Шахтаря». Тому радіти ніколи. Завтра хлопці відпочинуть і почнемо готуватися до наступної гри.

Є бачення, як гратимемо проти «Шахтаря», аналізуватимемо ще стан здоров'я футболістів. Бо Дмитро Кльоц грає на уколах. Йому важко. Валерій Кучеров - набирає форму. Як і Денис Балан. Станіслав Шарай мав грати, але не зміг. Навіть на уколах. Микола Квасний також досі травмований. Поки рішення щодо складу і тактики на цей поєдинок немає.

Володимир Клепач Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 19:45 0

Екс-тренер «Олександрії» пішов по стопах Юрія Вернидуба