Володимир ШАРАН: «Невідомі пропонують гравцям гроші за поразку»

Наставник «Миная» зробив шокуючу заяву напередодні матчу з «Дніпром-1»

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран напередодні матчу 26-го туру української Прем'єр-ліги проти «Дніпра-1» заявив, що невідомі люди пропонують його підопічним гроші за злив матчу.

«Останнім часом про суддів говорять більше ніж про сам футбол. У понеділок нас чекає важкий матч з серйозним суперником. Хочеться, щоб вболівальники побачили та насолодились саме футболом. Чесним з об'єктивним суддівством. На жаль, на матчі знову не буде системи VAR. Це погано. У ЗМІ можуть зараз згадати, що Олексій Деревінський працював на нашій грі проти «Олександрії», коли суперник забив гол з офсайду. Але то скоріше була помилка бокового, ніж головного арбітра. Тому не варто на цьому загострювати увагу.

Я хочу сказати про інше. Вдруге за останні два тижні нашим гравцям дзвонять невідомі люди і пропонують грати нечесно. Дзвінки були напередодні матчу проти «Шахтаря», а тепер перед «Дніпром-1». Пропонують футболістам гроші за поразку. Ми розуміємо, що це не представники клубів. Судячи з усього, це люди, які заробляють на ставках чи щось таке. Ми не знаємо хто вони, але такі реалії сучасного футболу», - сказав Шаран.

Матч «Минай» - «Дніпро-1» відбудеться у понеділок, 15 травня. Початок о 13:00.

Нагадаємо, «Дніпро-1» та «Шахтар» ведуть боротьбу за чемпіонство. За п'ять турів до кінця сезону «гірники» випереджають дніпрян на два очки. У 29-му турі лідери УПЛ проведуть особисту зустріч.

Денис Шаховець Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 04:17 3

Захисник Динамо поділився очікуваннями від поєдинку УПЛ проти Кривбасу

Коментарі