Мессі відсторонений від роботи з ПСЖ на 2 тижні із позбавленням зарплатні

Аргентинський форвард без дозволу клубу злітав до Саудівської Аравії

Керівництво французького клубу «ПСЖ» ухвалило рішення усунути від тренувань та матчів на 2 тижні аргентинського форварда Ліонеля Мессі.

Мессі звинувачують у поїздці до Саудівської Аравії без дозволу клубу. Ліонель пропустив тренування у понеділок, 1 травня, після самовільного від'їзду до арабської країни.

Аргентинський форвард 2 тижні не гратиме у матчах, не братиме участь у тренуваннях, а також позбавлений зарплати за цей період. Таким рішенням бос «ПСЖ» наголошує на новій спортивній політиці. Президент паризького клубу Нассер Аль-Хелаїфі показує, що жоден гравець не стоїть вище за інтереси клубу.

Санкція набирає чинності негайно. Поведінка Мессі розглядається клубом як серйозне порушення внутрішніх правил. У ПСЖ ініціювали дисциплінарну процедуру через відсутність співробітника без дозволу. Жодних подальших коментарів від клубу не буде.

У найближчі два тижні «ПСЖ» проведе два матчі чемпіонату: на виїзді проти Труа (7 травня) та вдома проти Аяччо (13 травня). Потім залишаться три суперники: Осер (21 травня), Страсбург (27 травня) та Клермон (3 червня).

Ліонель Мессі вирушив до Саудівської Аравії, маючи привабливий контракт на суму близько 30 млн євро на рік як посол цієї країни з туризму. У понеділок вранці, 1 травня, паризька команда була викликана в Камп-де-Лож для сеансу відновлення. Подорож Мессі здивувала його товаришів у паризькій команді. Спортивний радник Луїш Кампуш також не був попереджений про від'їзд форварда.

Микола Степанюк Джерело: RMC Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:35 4

Команди проведуть матч 36-го туру сезону-2023/2024

Коментарі