Президент IBA жорстко наїхав на нещодавно створену федерацію World Boxing

умар кремльов упевнений, що ця ініціатива приречена на провал

Президент Міжнародної боксерської асоціації (IBA) умар кремльов обрушився з уїдливою критикою на нещодавно створену Всесвітню боксерську організацію, заявивши, що тільки його організація має «право керувати боксом».

Російський чиновник заявив, що новий орган намагається «заробити» на спорті, а не «розвивати» його, додавши, що він намагається «зламати систему» і не «досягне успіху».

«Вони просто вигукують гасла. Вони зацікавлені в тому, щоб заробляти на боксі, а не розвивати його. Люди, які намагаються зламати систему, ніколи не досягнуть успіху. У будь-якій родині завжди є паршива вівця, яка хоче йти своїм шляхом. Хтось намагається зареєструвати міжнародну організацію у своєму гаражі. Навіщо нам взагалі це розглядати», - сказав кремльов.

Всесвітня асоціація боксу була створена після чемпіонату світу з боксу серед жінок у Нью-Делі з метою забезпечення майбутнього цього виду спорту на Олімпійських іграх і домагається визнання з боку Міжнародного олімпійського комітету (МОК).

На чолі організації стоїть Тимчасова виконавча рада, до складу якої входять представники Німеччини, Великої Британії, Нідерландів, Філіппін, Швеції та США.

Володимир Клепач Джерело: InsideTheGames
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 20:19 2

У Дніпропетровській області знову оголошено повітряну тривогу

Коментарі