Арсенал – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лемпарда знову залишать без перших набраних очок після повернення до клубу?

У вівторок, 2 травня, у Лондоні на стадіоні «Емірейтс» відбудеться матч тридцять четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонські «Арсенал» та «Челсі». Стартовий свисток рефері Роберта Джонса з Честера прозвучить о 22:00 за київським часом.

Арсенал


Лондонський «Арсенал» досить довго утримував за собою першість у чемпіонських перегонах АПЛ, але нічого іншого не залишається команді в подібному статусі на тлі трьох нічийних результатів поспіль, які згодом довершуються поразкою від прямих конкурентів, окрім як поступитись своїми позиціями. Посеред минулого тижня колектив Мікеля Артети вдруге в сезоні вирушив на «Етіхад Стедіум» і знову зазнав поразки. Тільки в цьому контексті ціна цього результату була значно вищою, аніж виліт на ранній стадії одного з національних кубкових турнірів.

Уже за підсумками матчу на вихідних проти «Фулгема» (2:1) «Манчестер Сіті» обігнав «канонірів». Тепер команда Хосепа Гвардіоли лідирує з перевагою в одне очко над суперниками, для яких головна проблема полягає далеко не в цьому гандикапі «містян». Справа в тому, що конкуренти ще мають цілих два матчі в запасі, тому в певний момент вони можуть істотно збільшити свій відрив. Для того, щоб ситуація не стала ще гіршою, «Арсеналу» на відрізку тривалістю в два тижні доведеться не втратити очки як у майбутній грі, так і в наступних - проти «Ньюкасла» та «Брайтона», у яких своїх інтересів у чемпіонаті ще вистачає.

Челсі


«Арсенал» - «Челсі», лондонське дербі, «червоні» проти «синіх» - усе це звучить дуже красиво і багатообіцяюче, але не цього сезону. Інакше назвати результати «пенсіонерів» у поточній кампанії, окрім як абсолютним провалом, при всьому бажанні не вийде, а хаотична зміна головних тренерів у сліпій гонитві за покращенням результатів лише додає вогню до й без того пекучої критики з боку фанатів. «Челсі» зараз іде дванадцятим під керівництвом Френка Лемпарда, тому з моменту відходу Грема Поттера фактично нічого хорошого в житті команди не сталось.

Та й як може змінитися ситуація на краще, якщо за нового головного тренера «сині» винятково програють. Їхній останній хоч трохи позитивний результат, нічия проти «Ліверпуля» (0:0), пов'язаний із короткостроковою каденцією іспанця Бруно Сальтора. Дивлячись на п'ять поспіль поразок після цього за нового наставника, фанати «Челсі» з радістю обміняли б ці 90 хвилин на сам факт призначення Лемпарда. А який сенс, якщо поразки приходять навіть від «Вулверхемптона» (0:1) і «Брентфорда» (0:2), а наставники суперників навіть дякують «синім» за «спортивну солідарність»? Хоча насправді ця «солідарність» і є поточним рівнем лондонського клубу. Найприкріше українським уболівальникам від факту присутності в цьому всьому Михайла Мудрика.

Орієнтовні склади


«Арсенал»: Рамсдейл - Зінченко, Габріель, Голдинг, Вайт - Парті, Джака - Троссар, Едегор, Сака - Жезус.

«Челсі»: Аррісабалага - Чілвелл, Фофана, Сілва, Чалоба - Галлагер, Канте, Фернандес - Мудрик, Гаверц, Фелікс.

Не зіграють: Ельнені, Саліба, Томіясу - Беттінеллі, Броя, Джеймс, Кукурелья, Кулібалі, Маунт.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку невдала серія команди Мікеля Артети закінчиться. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Арсенал» (-1.5) з коефіцієнтом 2.68.

2 травня, вівторок

«Арсенал» - «Челсі»
Лондон. «Емірейтс». 22:00
Пряма ТБ-трансляція - відеосервіс Setanta Sports
Арбітр: Роберт Джонс (Честер, Англія)
АРСЕНАЛ - ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 3:0
Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 травня 2024, 03:10 0

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі