Нефутбольні причини. Стало відомо, чому Яремчук не грає за Брюгге

За інформацією журналіста Віктора Вацка, українець посварився зі спортивним директором клубу

Журналіст Віктор Вацко розповів, чому український форвард бельгійського клубу «Брюгге» Роман Яремчук не одержує достатньо ігрового часу:

«Мені підтвердило кілька джерел: у Яремчука сталася конфліктна ситуація з одним із керівників клубу - спортивним директором Вінсентом Маннартом. Маннарт має великі кадрові рішення щодо тренерських штабів, яких у «Брюгге» змінилося багато. Наскільки я розумію, Роман не грає з нефутбольних причин.

Звичайно, якби він виходив на ті кілька хвилин і забивав, можливо, було б інакше. Але забивав Яремчук востаннє у жовтні. З іншого боку, Яремчук такий форвард, якому потрібна довіра та підтримка. У «Генті» в нього це було, і він забивав багато.

Той самий Шевченко у збірній України його поставив, довірив, десь спочатку закривав очі на нереалізовані моменти, і в результаті Рома перетворився на ключового центрфорварда збірної».

У поточному сезоні Яремчук провів за «Брюгге» 26 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився 2 голами та 2 асистами. З початку березня 2023 року «Брюгге» зіграв 9 поєдинків, у яких Роман провів на полі 135 хвилин.

Данііл Агарков Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 07:55 0

Залишається 2 варіанти суперників для України: Індонезія та Узбекистан

Коментарі