Президент Оболоні: «Карпати приїхали зі своїми суддями»

Олександр Слободян – про поразку своєї команди у матчі 4-го туру Чемпіонської групи Першої ліги

У суботу, 29 квітня, відбувся матч 4-го туру Чемпіонської групи Першої ліги між клубами «Оболонь» та «Карпати». Гра завершилась із рахунком 2:1 на користь львівської команди.

Після завершення поєдинку президент «Оболоні» Олександр Слободян прокоментував результат зустрічі:

«Вдесятьох грати проти дванадцяти на полі - це важко. Суддя додав 7 хвилин до другого тайму. Гол нам забили на одинадцятій хвилині додаткового часу. Переграли на десять із половиною хвилин другий тайм. Ось вам і відповідь на запитання, чому наша команда програла 2:1. Звичайно, їхній гравець майстерно виконав штрафний, ніхто не сперечається. Але у цьому випадку судді не дали нам зіграти, другий тайм - особливо.

Після нашого вилучення я крикнув із трибуни тренеру «Карпат» Андрію Тлумаку, що вони приїхали сюди зі своїми суддями. Більше нічого не можу сказати.

Я вже багато років думав, чи продовжувати за таких умов? Чи можливо цю систему колись зламати? Ми чекаємо, що цю систему зламають, що наведуть нормальний лад у нашому футболі. Але, на жаль, поки що це лише мрії. Мої, нашого футбольного клубу, наших уболівальників та людей, які поділяють наші погляди».

«Оболонь» залишилася у меншості на 65-й хвилині, з поля було вилучено Тараса Мороза. Переможний гол львівські «Карпати» забили на 90+11 хвилині.

Данііл Агарков Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 жовтня 2024, 09:21 3

Бій реванш між боксерами пройде 21 грудня 2024 року

Коментарі