ЛЕМПАРД: «Ми б хотіли чарівну паличку, але у футболі цього не відбувається»

Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард розповів про ситуацію в команді

Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард розповів про ситуацію в команді після поразки від «Брентфорда» (0:2) у матчі 33-го туру АПЛ:

«Складний матч. Я трохи співчуваю гравцям. Щодо гри, ми контролювали володіння м'ячем. «Брентфорд» хороший у тому, що вони роблять. Сьогодні нам не вистачало дій віри в останній третині поля, і ми програли матч.

Я не нарікаю, але все йде проти нас. Ця гра була зрозумілою. Хоча ми не створювали великих моментів, але постійно контролювали ситуацію. Реально складний матч. Деякі гравці хорошо впоралися, тому, можливо, слід давати їм трохи більше часу. Наразі я не можу скаржитися на склад команди.

Ми дуже добре зіграли із трьома захисниками проти «Реала». Якщо діяти досить впевнено у ключових моментах і динамічніше в атаці, можливо в такому матчі ми зможемо перемогти.

Цей клуб пережив багато. Є багато хорошого останнім часом. Нині ситуація складна. Ми хотіли б чарівної палички, але у футболі цього не відбувається, тому що Прем'єр-ліга - важкий турнір. Ми маємо боротися за наш шанс. Потрібно продовжувати працювати. Це непростий момент у сезоні, коли клуб звик багато вигравати, але таких цілей та завдань зараз немає».

Микола Степанов Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 22:32 12

Міралем П'янич у цска отримуватиме близько 1 мільйона євро на рік

Коментарі