Йому заплатила Барселона. Реакція фанатів Реала на гру Луніна з Жироною

Королівський клуб у гостях поступився з рахунком 2:4

У вівторок, 25 квітня, відбувся матч 31-го туру чемпіонату Іспанії з футболу між клубами «Жирона» та «Реал». Гра завершилася поразкою королівського клубу з рахунком 2:4.

З перших хвилин на поле вийшли українці - хавбек господарів Віктор Циганков та воротар гостей Андрій Лунін.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Форвард «Жирони» Валентинос Кастельянос оформив покер, забивши 4 голи Андрію Луніну. Це перший покер у ворота «Реала» у Ла Лізі у XXI столітті. Такого не вдавалося навіть Ліонелю Мессі.

Андрій Лунін, пропустивши 4 голи, отримав найнижчу оцінку серед обох команд за версією WhoScored - 5.4.

Після завершення матчу вболівальники мадридського «Реала» розкритикували Андрія. Однак уважніші фани помітили й жахливі дії оборони «вершкових» і не звинувачували українця в провалі команди:

Abed hammoud: «Лунін не воротар».

chyba.lamerskyy: «Будь ласка, продайте Луніна».

Crstnxscottt: «Барселона» заплатила Луніну, щоб той нічого не робив 90 хвилин».

PuskasGento_RMA: «Ті, хто каже, що винен Лунін, безперечно сліпі і не бачать лиха захисту. Мілітао віддає паси Луніну, що надто компрометують, як і Рюдігер, але ці паси ніколи не робляться Тібу. Лунін грає 3 рази на рік».

SANGREMADRIDISTA: «Для мене це не вина Луніна, він ніколи не грає і це дуже важко. Бути другим воротарем - найскладніша робота, тим більше, якщо перед тобою Тібо Куртуа. Удачі, Лунін».

Jamal Joël Souleman: «Захист на середньому рівні, а Луніну не вистачає ігрового часу».

Danka_me: «Луніна я не засуджую, але він і не рятував. Ким би ви не були, ви повинні скористатися цими можливостями та проявити себе. Він не зробив там нічого важливого сьогодні. Очевидно, я думаю, що він не воротар для Реала, і це боляче, я хвилююсь за його майбутнє...».

Rodrigo Perez: «Він чудовий воротар, йому просто треба увійти до ритму. Для мене Лунін може бути відмінним воротарем, бо має гарну передачу м'яча, і він непоганий як голкіпер».

Big Awor: «Від Мілітао ніякої користі не було. Він безцільно відправив м'яч на кутовий, а також не зумів закрити суперника, що призвело до цього голу... Будь ласка, не чіпайте Луніна».

GxlazodeJoao: «Лунін не винен у сьогоднішній грі. Якби Тібу грав, він пропустив би 2 або 3 голи, тому це вина захисту. Я йду з Луніним аж до смерті».

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 червня 2024, 09:36 9

Є підсумковий вердикт кампанії команди Сергія Реброва в групі Е

Коментарі