Колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усика проти Дюбуа

Карл Фремптон впевнений, що перемогти українця буде дуже складно

Колишній чемпіон світу у двох дивізіонах Карл Фремптон (28-3, 16 KO) оцінив шанси Деніела Дюбуа (19-1, 18 КО) у потенційному бою з чемпіоном WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

«Важко знайти аргументи, чому Дюбуа переможе. Я вважаю, що він потужний панчер, і ви можете чітко побачити, що Даніел б'є дуже сильно. Дюбуа - великий і атлетичний хлопець, він набагато більший за Усика. Я можу припустити, що він б'є сильніше, ніж Усик. Але мені здається, що рухливість Олександра виявиться йому не по зубах. Думаю, що Усик його засмутить.

Мені здається, що в якийсь момент бій може навіть закінчитися зупинкою в пізніх раундах. Я не кажу, що це неодмінно станеться, але думаю, що більшість фанатів зі мною погодиться.

Здається, це дуже складне завдання для Дюбуа. Але треба пам'ятати, що Даніел дуже молодий. У нього ще багато часу, щоб завоювати титул чемпіона світу. Я можу припустити, що він це зробить», - сказав Фремптон.

Зазначимо, що Дюбуа - обов'язковий претендент від WBA у надважкій вазі. Раніше сам Усик казав, що планує битися проти Деніела наприкінці літа.

Володимир Клепач Джерело: BT Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 10:44 25

В'ячеслав розповів про сутички у матчі між командами U-19

Коментарі