БУТКЕВИЧ: «Боюсь, щоб Калитвинцева не запросили до Динамо чи збірної»

Президент «Полісся» – про головних менеджерів клубу

Президент «Полісся» Геннадій Буткевич прокоментував призначення Юрія Максимова на посаду спортивного директора та кредит довіри до головного тренера Юрія Калитвинцева.

- До 21 квітня у команді не було офіційної позиції «спортивний директор». Чому вона виникла і яка зона відповідальності Юрія Максимова?
- Все правильно. Найближчим часом клуб продовжить поповнюватися висококваліфікованими фахівцями. Для мене ключовим у запрошенні Юрія Вільйовича є те, що він бачив футбол як гравець та тренер. Саме цей досвід допоможе йому готувати нові зірки футболу.

- Основне завдання Юрія Вільйовича - це підготовка молодого покоління?
- Маю великі плани на побудову системи дитячо-юнацьких шкіл та академії «Полісся». Саме цей напрямок очолив Юрій Максимов.

- Тобто якщо сказати коротко про зони відповідальності у команді, то Юрій Максимов - це дитячо-юнацький футбол, а Юрій Калитвинцев - це перша команда. Так?
- Хочу наголосити, що у Юрія Калитвинцева безстроковий кредит довіри від мене. Це дуже досвідчений фахівець. Навіть трохи боюся, щоб його не запросили до «Динамо» чи збірної. Впевнений, що у найближчому майбутньому Юрій Калитвинцев на чолі «Полісся» боротиметься за вихід до єврокубків.

Володимир Клепач Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 19:35 0

78-річний фахівець поки що сидить без роботи, але закінчувати кар'єру не планує

Коментарі