Мірча ЛУЧЕСКУ: «Могли добитися іншого результату в матчі з Шахтарем»

Тренер «Динамо» – про нічию в поєдинку з «Шахтарем»

Головний тренер «Динамо» Київ Мірча Луческу поділився враженнями від матчу 22-го туру УПЛ проти «Шахтаря» (нічия 1:1):

«Це була дуже хороша гра. Обидві команди були досить зосереджені. Слід зазначити, що сьогодні на поле вийшло сім гравців, які є вихованцями «Динамо». Вони провели цей матч на досить хорошому рівні, незважаючи на відсутність досвіду, на свій вік. Це хороший досвід для них, грати проти команди «Шахтар».

У «Шахтаря» дуже хороша молодь, яка ще кілька років тому грала в «Маріуполі». Зараз вони підросли, стали досвідченими, більш майстерними. Сьогодні вони добре проявили себе, так само, як і молодь «Динамо». Це добре, що молоді гравці обох команд мають можливість грати на такому рівні.

Як зазвичай, ми сьогодні мали кадрові проблеми. Був додатковий тиск через втрату очок з «Інгульцем», із «Зорею», з іншими командами. Загалом я вважаю, що 1:1 - це непоганий результат для цього матчу. Звісно, ми пропустили небажаний гол, проте ми зробили камбек, і, якщо чесно, могли добитися іншого результату в цьому поєдинку.

У нас також були моменти в цьому матчі, які не можна не відзначити. Це стосується фолів, які були проти київського «Динамо». Чомусь арбітр їх не побачив. Можу назвати момент проти Буяльського, можу назвати момент проти Волошина в другому таймі. Були фоли, але арбітр їх не побачив. Такі моменти треба було трактувати як фол».

Олег Дідух Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою

Коментарі