Зінченко-мотиватор. Арсенал створив суперкамбек у грі з аутсайдером АПЛ

Лондонці зуміли зіграти внічию з «Саутгемптоном», забивши два голи наприкінці

У п'ятницю, 21 квітня, відбувся матч 32-го туру чемпіонату Англії з футболу між клубами «Арсенал» та «Саутгемптон». Гра завершилась із рахунком 3:3.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Рахунок у матчі було відкрито на 1-й хвилині гри після грубої помилки Ерона Рамздейла. Карлос Алькарас спокійно перехопив передачу голкіпера та розстріляв ворота. Через 13 хвилин гості збільшили відрив - відзначився Тео Волкотт.

Після двох пропущених м'ячів український захисник «канонірів» Олександр Зінченко зібрав навколо себе партнерів та почав заводити їх. Це дало свої плоди - на 20-й хвилині відставання господарів скоротив Габріел Мартінеллі.

Зробити швидкий камбек не вдалося. Більше того, на 66-й «Арсенал» пропустив третій м'яч. Забив Дуже Чалета-Цар.

Тим не менш, все ж таки столичний клуб зміг відігратися. На 88-й хвилині Мартін Едегор вразив ворота «святих», а на 90-й Сака вирвав нічию.

Зінченко вийшов у стартовому складі «канонірів», провів на полі 72 хвилини, після чого був замінений на Едді Нкетіа. На 45+4 українець отримав жовту картку.

Наразі «Арсенал» все ще знаходиться на першому місці таблиці АПЛ. У команди 75 очок після 32 турів. Найближчий переслідувач «Манчестер Сіті» має 70 пунктів, проте у нього дві гри в запасі. У «святих» всього 24 очки. «Саутгемптон» посідає останнє 20-те місце в чемпіонаті.

Чемпіонат Англії з футболу. 32-й тур

Арсенал - Саутгемптон - 3:3

Голи: Мартінеллі, 20, Едегор, 88, Сака, 90+1 - Алькарас, 1, Волкотт, 14, Чалета-Цар, 66

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 12 травня 2024, 16:59 2

Девін підколов американця

Коментарі