ВІДЕО. Адвокат хоче добитися депортації Роналду із Саудівської Аравії

Ноуф бін Ахмед незадоволений жестом КріРо

У вівторок, 18 квітня, відбувся матч 25-го туру чемпіонату Саудівської Аравії з футболу між клубами «Аль-Хіляль» та «Аль-Наср». Гра завершилась із рахунком 2:0 на користь господарів поля.

У стартовому складі гостей із капітанською пов'язкою вийшов зірковий португальський форвард Кріштіану Роналду. Допомогти своїй команді результативними діями він так і не зміг, але встиг заробити жовту картку.

Після завершення поєдинку із трибун почали кричати «Мессі, Мессі!». Роналду вирішив відповісти вболівальнику і показав непристойний жест, схопивши себе за пах.

Саудівський адвокат Ноуф бін Ахмед заявив, що має намір звернутися до прокуратури країни із запитом про арешт та депортацію португальця через його дії:

«Навіть якщо Кріштіану спровокували, його поведінка є злочином. Публічно непристойний вчинок, який є одним із злочинів, тягне за собою арешт і депортацію, якщо його вчинив іноземець. Ми подамо петицію до прокуратури з цього приводу».

За інформацією ESPN, в «Аль-Насрі» стверджують, що Роналду здійснив цей жест, коли залишав поле, бо отримав удар у цю область під час матчу.

ВІДЕО. Адвокат хочет добитися депортації Роналду з Саудівської Аравії

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 17:55 0

Тренер хотів бачити п'ятий гол

Коментарі