Карпати – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч Першої ліги України

Майбутні суперники здобули у 2023 році по 2 перемоги у двох матчах

У суботу, 22 квітня, у Львові на стадіоні «Україна» відбудеться матч 3-го туру Чемпіонської групи Першої ліги України, в якому «Карпати» приймуть клуб ЛНЗ із Черкас. Стартовий свисток арбітра Назарія Дьордя з Ужгорода пролунає о 17:00 за київським часом.

Карпати

Львівські «Карпати» підходять до чергового матчу другого етапу сезону, посідаючи 4-те місце у турнірній таблиці Чемпіонської групи. На рахунку у біло-зелених 12 очок після 8 матчів.

У стартовому поєдинку весняної частини сезону львів'яни у рідних стінах з'ясували стосунки з «Кременем» із Кременчука та здобули перемогу з рахунком 2:0. Голами відзначилися Бобко та Тлумак. Для «Карпат» перемога стала гарним почином у вирішальній боротьбі за путівку до УПЛ. І команда Андрія Тлумака змогла продовжити у тому ж темпі. У 2-му турі Чемпіонської групи вона зіграла у Моршині із запорізьким «Металургом» та здобула з автоголом Сидорова мінімальну перемогу - 1:0.

По курсу ще шість турів другого етапу сезону-2022/2023, тобто - попереду вся основна боротьба за місця і у першому дуеті, який безпосередньо вирушить до УПЛ, і у другому, який зіграє потім у стикових зустрічах з 13-ї та 14-ї командами еліти. Але це не така вже й довга дорога, а тому втрачати очки вкрай небажано, особливо - на своєму полі. «Карпати» у майбутньому поєдинку не мають такого допустити.

ЛНЗ

Черкаський клуб ЛНЗ у турнірній таблиці Чемпіонської групи Першої ліги розташовується на 3-й позиції. У нього 14 очок за результатами 8-ми зустрічей. Це на два пункти більше, ніж у «Карпат», що може бути сильним подразником для колективу зі Львова.

У прем'єрному матчі другого етапу кампанії ЛНЗ на виїзді з рахунком 2:1 переграв тернопільську «Ниву». По голу у черкащан забили Нич та Лопирьонок, а Синьогуб став автором гола у власні ворота, чим потішив команду з Тернополя. У поєдинку 2-го туру ЛНЗ прийняв вдома «Епіцентр» та відсвяткував комфортну перемогу - 2:0. У матчі двома влучним ударами відзначився Тищенко (один гол провів із пенальті).

Домашня перемога ЛНЗ продовжила успішну серію команди на своєму полі до 8-ми ігор без провалів - 6 перемог та 2 нічиї. До того ж, підопічні Олександра Ковпака продовжують свій безпрограшний «серіал» у Першій лізі, який також триває вже 8 ігор - 6 перемог та 2 нічиї.

Феміда

Команди розсудить 31-річний арбітр із Ужгорода Назарій Дьордь. Допомагатимуть йому Ярослав Поважний із Харкова та Максим Левченко із Кривого Рогу. Четвертий арбітр - Степан Лапко (Львів).

Спостерігач арбітражу - Ігор Овчар (Івано-Франківськ).

Орієнтовні склади

«Карпати»: Ільющенков - Дуць, Приймак, Саків, Чачуа, Бобко, Горбунов, Рябов, Кожанов, Тлумак, Хобленко.

ЛНЗ: Самойленко - Солдат, Лопирьонок, Муравський, Норенков, Хамелюк, Тищенко, Бойко, Шестаков, Коваленко, Нич.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі зможуть досягти позитивного для себе результату. Нашою ставкою буде позиція - «Карпати» переможуть.

22 квітня, субота

«Карпати» - ЛНЗ
Львів. Стадіон «Україна». 17:00
Арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород)
Прогноз Sport.ua - 1:0
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 02 серпня 2024, 20:02 1

Іспанія обіграла Японію