Джерело: Ребров не домовився з УАФ. Він хоче виграти азійську ЛЧ

Мохаммед Хамад заявив, що український спеціаліст має намір залишитися в «Аль-Айні»

Журналіст із ОАЕ Мохаммед Хамад у своєму Twitter повідомив, що український наставник футбольного клубу «Аль-Айн» Сергій Ребров може продовжити контракт із командою.

Діюча угода Реброва з «Аль-Айном» розрахована до кінця поточного сезону.

«З'явилась новина від спортивного коментатора Віктора Вацка про те, що президент УАФ Андрій Павелко домовився з Сергієм Ребровим про 3-річний контракт, а офіційне оголошення буде зроблено протягом 14 днів. І ця новина не відповідає дійсності, оскільки тренер вийшов і особисто заявив, що переговорів з українською федерацією не було, відразу після того, як він вибив «Аль-Васл» з півфіналу Кубка, а за два матчі до цього заявив, що не було жодної пропозиції від української федерації.

Контракт Реброва з «Аль-Айном» діє до 2023 року. Під час нього він зосереджується лише на підготовці команди для здобуття титулів, особливо тому, що вона досі є кандидатом на дубль у Кубку та все ще змагається за титул у чемпіонаті. Тренер може оголосити про продовження контракту з «Аль-Айном» після завершення сезону, якщо клуб зможе виконати деякі запити щодо нього щодо гравців. Тренер поставив перед собою перемогу у Лізі чемпіонів АФК як мету в наступному сезоні, Він хоче досягти цього.

Те, що зараз робить українська федерація, є спробою замаскувати катастрофічний провал, який спіткав український футбол, особливо після недавньої поразки від Англії з рахунком 0:2».

Наразі наставником збірної України з футболу є Руслан Ротань. Раніше багато джерел повідомляли, що головним тренером національної команди України буде саме Сергій Ребров. Також варто зазначити, що відомий журналіст Фабріціо Романо заявляв про інтерес з боку УАФ до Славена Білича.

Данііл Агарков Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 11:58 72

Микола Сираш не виходить на зв'язок

Коментарі