ГВАРДІОЛА: «Якщо програємо завтра, то не станемо чемпіонами»

Іспанець – про майбутню гру «Ман Сіті» у чемпіонаті Англії

Головний тренер «Ман Сіті» Пеп Гвардіола оцінив важливість майбутнього матчу з «Лестером» у 31-му турі англійської Прем'єр-ліги.

«Стабільність - запорука успіху. Наші хороші матчі були дуже, дуже добрими, але ми не були стабільними. Якщо ми втратимо очки у майбутніх іграх, то не завоюємо титул. Якщо ми програємо завтра, то не станемо чемпіонами. Якщо виграємо, збережемо шанси обійти «Арсенал», але не можна забувати, що ми відстаємо на шість очок від команди, яка рідко допускала осічки протягом сезону та грає лише раз на тиждень, тобто має більше часу для відновлення та аналізу.

Наша проблема в тому, що «Арсенал» досі був чудовий. Вони справді гарні, але й наш виступ загалом непоганий. Я сказав би, що це не катастрофа. Ми все ще в боротьбі за титул, але є дехто краще за нас, доведеться прийняти це як факт і продовжувати свій шлях.

Чи впливає легший календар «Арсенала» на чемпіонську інтригу? Єдине, що точно впливає, то це простий факт: якщо ми програємо, все буде скінчено. Це найкращий спосіб змагатись, тому що гравці повинні викладатися повністю, щоб не програти. Реальність така, що ми відстаємо на шість очок і немає гарантії, що ми виграємо найближчі ігри. Такою є реальність», - заявив Гвардіола.

Матч «Ман Сіті» - «Лестер» відбудеться у суботу, 15 квітня, початок - о 19:30 за Києвом. У таблиці АПЛ «містяни» йдуть на 2-й позиції з 67 очками, «Лестер» займає 19-ту позицію, маючи 25 пунктів.

Юрій Остроумов Джерело: Manchester Evening News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 8

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі