ЗОЦ: У нинішніх реаліях навіть попадання до топ-30 – це вже велика перемога

Новий наставник українських біатлоністок – про свій виклик

Новий старший тренер жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц поділився думками про своє призначення.

«Чесно кажучи ні, не очікував. Насправді в мене був варіант працювати за кордоном, але зважаючи на мій вік (58 років - прим.), організувати під час війни виїзд за кордон досить проблематично. Якби не ці перешкоди, можливо, я б вже працював в іншій країні.

В Україні ж я особливо нічого не планував, тому що розумів, що в чоловічій команді вертикаль будує головний тренер Юрай Санітра, і я в неї, відверто кажучи, не дуже вписуюсь. Абсолютно не хочу цим образити Юрая, це його право, і будучи головним тренером я б так само підбирав тих людей, з якими мені комфортно працювати. Як за професійними, так і людськими якостями.

Щодо самої пропозиції очолити жіночу команду - я знав, що йдуть переговори з Надією Бєловою, тому особливо ні на що не розраховував. До того ж прекрасно розумію, що в даний час очолити жіночу команду - це підставити себе під великий удар. Мабуть, жоден іноземний тренер наразі б не погодився прийти на цю команду, які б йому кошти не пропонували. Адже якщо поглянути на список спортсменок, минулі результати і перспективи - то навряд чи хтось захоче ризикувати своїм ім'ям», - сказав Зоц.

Денис Шаховець Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі