ОФІЦІЙНО. Мане виведений зі складу Баварії. Він розбив губу Сане

Конфлікт між гравцями улагоджений, але клуб не міг не відреагувати на цю ситуацію

Мюнхенський футбольний клуб «Баварія» опублікував офіційну заяву щодо ситуації з конфліктом гравців команди Садіо Мане та Лероя Сане.

Ще під час матчу з «Манчестер Сіті» Сане та Мане влаштували словесну суперечку. На 83-й хвилині Сане був незадоволений, що Мане відкрився для передачі в незручну точку поля. Після фінального свистка сенегалець та німець у роздягальні продовжили конфлікт. Справа дійшла до бійки. Мане завдав удару по обличчю Сане і розбив йому губу. Іншим гравцям вдалося їх розняти. Мане вважає, що Сане спровокував його під час гри, тому Садіо спочатку образив Лероя, а потім ударив його.

Офіційна заява «Баварії»:

«31-річний Садіо Мане не буде включений до складу «Баварії» на домашній матч цієї суботи проти «Хоффенхайма». Це пов'язано з його неправомірною поведінкою після матчу Ліги чемпіонів «Баварії» з «Манчестер Сіті». Мане також буде оштрафовано».

Раніше журналіст Флоріан Плеттенберг заявив, що Мане може залишити мюнхенський клуб улітку. Також повідомлялося, що конфлікт між Мане та Сане улагоджений.

Данііл Агарков Джерело: ФК Баварія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі