Сергій ДІРЯВКА: «Один в один Ярмолюк може будь-кого обіграти»

Фахівець дав оцінку українцеві з АПЛ

Головний тренер клубу «Гірник-Спорт» Сергій Дірявка, який раніше працював у тренерському штабі «Дніпра-1», висловив свою думку про хавбека «Брентфорда» Єгора Ярмолюка.

«Ярмолюк - це актив «Дніпра». В Англію він поїхав зовсім у юному віці - здебільшого через те, щоб в Україні інші клуби його не переманили. Що сказати - хлопець із величезним потенціалом. Я не бачив, щоб людина у 14 років працювала з командою майстрів і не випадала.

«Фізичні дані Ярмолюка просто феноменальні. У плані інтенсивності, ривків, середньої дистанційної швидкості він був у Дніпрі одним із найкращих. Ще одна гарна якість Ярмолюка - дриблінг. Один в один він може будь-кого обіграти», - сказав Дірявка.

Зазначимо, що 19-річний Ярмолюк перейшов із «Дніпра-1» до «Брентфорда» на старті поточного сезону за 1,5 мільйона євро. Футболіст за першу команду провів один матч в 1/16 Кубка ліги проти «Джиллінгема» (1:1, по пен. 5:6), вийшовши на заміну на 72-й хвилині. Ігрову практику Ярмолюк поки що отримує в другій команді «джмелів».

Денис Шаховець Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 21:05 4

Ла Ліга обрала 15 найкращих гравців сезону 2023/24