Еліна СВІТОЛІНА: «У моєму поверненні велику роль відіграв Гаель»

Екс-третя ракетка світу поспілкувалася з журналістами перед початком виступів на турнірі у К'яссо

Екс-лідер українського жіночого тенісу Еліна Світоліна поспілкувалася з журналістами перед початком виступів на грунтовому 60-тисячнику в К'яссо (Швейцарія):

Чому я вирішила зіграти в К'яссо? Мені завжди подобалося в Тічино [швейцарський кантон, де розташоване місто К'яссо], мій чоловік живе у Швейцарії, і я чула багато хорошого про цей турнір. Я вдячна організаторам за wild card.

Відчуття від повернення на корт у Чарльстоні були чудовими, я сумувала за цими почуттями. К'яссо - ідеальний турнір, щоб зіграти хороші матчі і повернути стабільність, але я буду сприймати кожен турнір просто матч за матчем. Із січня я відновила тренування з метою повернутися якомога швидше, і я працювала на ґрунті протягом двох місяців, знаючи, що, найімовірніше, мої перші матчі збігатимуться з цим часом сезону.

У моєму поверненні велику роль зіграв Гаель. Цієї зими ми обидва готувалися до того, щоб повернутися в теніс, і це було чудово, тому що ми мотивували один одного: важливо мати когось, хто розуміє твої цілі.

Які в мене цілі в рейтингу? Я віддаю пріоритет своєму тенісу, тому що рейтинг стане наслідком того рівня, який я зможу показати».

Цього тижня Еліна Світоліна виступає на турнірі ITF у К'яссо (Швейцарія). Її перша суперниця - Єлена-Габріела Русе.

Данііл Агарков Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 8

Відбувається супербій за абсолют