Лор'ян – Марсель. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Зустріч відбудеться у неділю, 9 квітня

9 квітня на «Стад дю Мустуар» пройде матч 30-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Лор'ян» зустрінеться з «Марселем». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Лор'ян

Команда на початку століття виграла свій єдиний трофей у вигляді кубка Франції. Загалом вона періодично падає до Ліги 2, після чого вибирається назад - так було і у 2020-му році. Минулого сезону, наприклад, «мерлузові» фінішували на «прикордонному», 16-му місці, набравши 36 очок у 38 турах.

У новому розіграші підопічні Режиса де Брі зуміли помітно додати і навіть претендували на єврокубки. Але в зимове «вікно» було продано найкращого бомбардира, Терема Моффі. Втім, «Лор'ян» і потім періодично набирав очки, а на своєму полі примудрявся виграти у «Аяччо» та «Труа». Втім, «Лілль» повернув усіх на землю, впевнено перемігши 3:1.

Марсель

«Марсель» минулого сезону став віце-чемпіоном Франції - за великим рахунком, піковий результат, адже перше місце ПСЖ може тільки сам віддати, як було позаминулого сезону. Влітку, щоправда, на «Велодромі» змінився тренер з парадоксальної причини: тріумфатор-2022, Сампаолі, примудрився посваритися з босами, обговорюючи потенційні трансфери. Загалом Ігор Тудор, який змінив його, справляється непогано. Але з низкою застережень. Так, у Лізі чемпіонів французи фінішували останніми у своїй групі. А в кубку Франції Маліновський та компанія пройшли ПСЖ для того, щоб потім поступитися скромному «Ансі», новачкові Ліги 2.

Не найкращі результати в останніх турах Ліги 1, 7 очок у 5 турах. Але цікаво, що обидва виїзні матчі на цьому відрізку якраз закінчилися перемогами «провансальців».

Статистика особистих зустрічей

«Лор'ян» востаннє вигравав ще 2015-го року. А сім останніх поєдинків принесли виключно перемоги «Марселю».

Прогноз

Букмекери не вірять в успіх господарів. «Олімпіку» потрібні очки, і віримо, що тут вони візьмуть максимум - ставимо на перемогу гостей (коефіцієнт - 1,67).

9 квітня, неділя

«Лор'ян» - «Марсель»
Лор'ян. «Ле Мустуар». 21:45
Пряма трансляція - відеосервіс Megogo
Арбітр: Мікаель Бершербрю
Прогноз Sport.ua - 0:2
Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 09:08 5

«Атлетіко» Мадрид може оформити трансфер Андрія з «Реала»