ВЕРНЯЄВ: Янголи спорту. Рік пам'яті. Хіба недостатньо для відсторонення рф?

Український гімнаст, олімпійський чемпіон, вшанував пам'ять загиблих спортсменів

Український гімнаст Олег Верняєв, олімпійський чемпіон 2016, вшанував пам'ять Янголів спорту - спортсменів, які загинули через війну росії проти України:

«Янголи спорту. Рік пам'яті. Понад 250 спортсменів і тренерів за цей рік могли нести український прапор в руках та представляти нашу країну на міжнародних аренах. Але вони взяли в руки зброю. Задля захисту кожного з нас. Й їх забрала війна.

Невже цього недостатньо для того, щоб нас почув весь світ?! Невже цього недостатньо для того, щоб відсторонити російських та білоруських спортсменів від участі в будь-яких змаганнях?! Невже цього недостатньо, щоб нарешті не підтримувати країни, які безжалісно розв'язали цю війну?!

І може, нарешті, досить деяким українським спортсменам відсижуватись за кордоном, роблячи вигляд, що нічого не відбувається, а спробувати нарешті озвучити свою позицію?! Вона у вас є?! Питань багато. Відповідей - нема.

Кожна історія трагічної смерті українських спортсменів заслуговує на те, щоб її почув увесь світ. Вічна слава та низький уклін нашим Героям».

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 19:43 0

Тайсон програв українському боксеру Олександру Усику у мегафайті за абсолют

Коментарі