Буде супербій. Стала відома дата поєдинку між Спенсом та Кроуфордом

Поєдинок за титул абсолютного чемпіона заплановано на 17 червня у Лас-Вегасі

Супербій між чемпіоном світу за версіями IBF, WBA та WBC Ерролом Спенсом (28-0, 22 КО) та володарем чемпіонського поясу за версією WBO Теренсом Кроуфордом (39-0, 30 КО) відбудеться у Лас-Вегасі 17 червня, повідомляє The Ring.

На кону в поєдинку двох американців стоятиме корона абсолютного чемпіона у напівсередній вазі. Очікується, що офіційне оголошення бою буде зроблено 22 квітня під час поєдинку між Джервонтою Девісом та Райаном Гарсією.

Минулого року йшли затяжні переговори між Спенсом та Кроуфордом після того, як минув термін дії контракту Теренса з Top Rank. Кроуфорд був близьким до підписання контракту з компанією Premier Boxing Champions, яку очолює Ел Хеймон.

Незважаючи на нескінченні переговори, обидві сторони не змогли дійти згоди. У результаті Кроуфорд відмовився від угоди і бився з Давидом Аванесяном, нокаутувавши його в 6-му раунді.

Спенс мав зустрітися з колишнім чемпіоном світу у ваговій категорії до 147 фунтів Кітом Турманом. Однак Еррол потрапив у ДТП, і бій, запланований на початок 2023 року, так і не відбувся.

Микола Степанюк Джерело: The Ring
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі