Усик розповів, скільки Ф'юрі хотів заробити за їхній бій

«Циганський король» збирався битися за чек, а не за титули

Чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) розповів, які фантастичні вимоги щодо фінансів висував володар поясу WBC Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

«Він говорив за якісь величезні мільйони, що він король, він коштує дорого і таке інше. Я не впевнений, що можу сказати ті суми, які він казав, але, на мою думку, це понад 100 мільйонів. Він казав: «Я Тайсон Ф'юрі, я ж король, я маю отримати багато».

Я ж йому написав, що велич бійця не вимірюється грошима, мільйонами чи десятками мільйонів. Велич бійця - це його поєдинки, це його шлях. А те, що ти заробив 100 мільйонів... За рік хтось заробить 200 мільйонів, і про твої мільйони всі забудуть. А от коли ти переможеш усіх і в тебе абсолют, чотири пояси, то про це пам'ятатимуть абсолютно всі. Коли ти забиватимеш «абсолютний чемпіон світу», то одразу вибиватимеш на перше місце хевівейт, а не скільки в цьому поєдинку було зароблено грошей», - сказав Усик.

Бій Ф'юрі - Усик мав відбутися 29 квітня, українець уже готувався до поєдинку. За чутками, сторони не домовилися щодо розподілу гонорару у можливому бою-реванші.

Володимир Клепач Джерело: Київський торт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 червня 2024, 06:05 0

17 червня о 16:00 відбудеться матч 1-го туру Євро-2024 у німецькому Мюнхені

Коментарі