Володимир ШАРАН: «У мене ледь інфаркт не трапився! Треба подавати до суду»

Наставник «Миная» різко відреагував на звинувачення у договірному матчі

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран прокоментував звинувачення у договірному характері матчу 19-го туру УПЛ із «Інгульцем» (1:2).

"Та ви що? Ні ***а собі! Болотніков таке сказав? У мене трохи інфаркт не трапився, а він каже договірний матч. Це просто маячня! Таких п*****сів, що пишуть таку х***ю, треба гноїти!

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Нехай клуб подає на нього до суду. Інакше не можна у цій ситуації! Я його згною! Замість того, щоб піднімати український футбол, вони намагаються опустити мій імідж і клуб. У мене це у голові не вкладається.

Договорняки з перших хвилин видно! Які три на три? Це не 90-ті, щоб три на три ху**ити! Про що він говорить? Я всю свою кар'єру чесним і порядним шляхом збудував, у мене і в думках ніколи [договорняків] не було.

Олександр Мельник сам не може пояснити, чому він витяг руки, у нього сталося помутніння. Він убитий три дні ходить, я вже не знаю, що з ним робити. Хлопець дуже засмучений», - сказав Шаран.

Раніше журналіст Сергій Болотніков заявив, що цей матч міг носити договірний характер: нібито «Мінай» та «Інгулець» вирішили зіграти «три на три очки» - у першому колі «Минай» виграв у гостях, а тепер нібито команди домовилися повернути боржок.

Денис Шаховець Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:25 15

Евандер взяв участь у бліцопитуванні

Коментарі