Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Перший тайм у нас не вийшов з точки зору гостроти»

Наставник «Інгульця» відповів на запитання журналістів після перемоги над «Минаєм»

Головний тренер «Інгульця» Сергій Ковалець прокоментував перемогу над «Минаєм» (2:1) у матчі 19-го туру української Прем'єр-ліги.

- Це був емоційний матч, дві команди проводять четвертий тур у другій частині сезону на хорошому рівні, проводять бойові ігри. Сьогодні обидві могли виграти. Перший тайм у нас не вийшов з точки зору гостроти, у другому ми перебудувалися, завдяки командним діям і настрою зрівняли рахунок і забили переможний м'яч наприкінці.

Хотів би ще сказати слова подяки ЗСУ. Ми розуміємо, що завдяки нашим воїнам ми граємо у футбол. Стараємося розвиватись. Ми вчора тренерським штабом і керівництвом зіграли матч з прикордонниками тут в Ужгороді. Вони сьогодні були на матчі, я запитав - за кого вболівають. Сказали, що вболівають за Україну.

- Які у вашої команди завдання на сезон?
- Ми тренуємо, серед іншого, ще й дітей, молоде покоління, хочемо давати їм можливість розвиватися. Вийшли молоді гравці, завдання стоїть грати у хороший якісний футбол. Але сьогодні багато повідомлень, що футбол - це життя, багато боротьби. Тож ми і боремось. Завдання на сезон - показувати добрий футбол і добиватися результату.

- У сьогоднішньому матчі три очки мали високу вагу для обох команд. Важко за таких умов бути розкутими?
- Правильно говорите, була нервова гра. Команди знаходяться у нижній частині таблиці, тому є хвилювання, воно дається взнаки. Сьогодні для нас дуже важливий результат, вітаємо вболівальників, керівництво і всю команду. Вся боротьба ще попереду.

Денис Шаховець Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі