Хто стане тренером Мудрика? Названий головний кандидат у керманичі Челсі

Нещодавно Юліана Нагельсманна звільнили з посади головного тренера «Баварії»

​35-річний німецький фахівець Юліан Нагельсманн є головним кандидатом у наставники англійського «Челсі».

Нагельсманн згадувався під час внутрішніх дискусій у «Челсі», і Юліана вважають талановитим тренером. Переговори продовжуються для ухвалення найкращого рішення, повідомляє інсайдер Фабриціо Романо.

Трохи більше тижня тому Юліан Нагельсманн був звільнений з посади головного тренера «Баварії», і німецьку команду очолив Томас Тухель.

За даними Foot Mercato, головним ініціатором призначення Юліана Нагельсманна в «Челсі» є спортивний директор «синіх» Крістофер Вівель. Вони обидва працювали разом у німецькому «РБ Лейпциг».

Власник клубу Тодд Боелі схвалив кандидатуру Нагельсманна, і перемовини з Юліаном вже розпочались.

2 квітня «Челсі» оголосив про звільнення англійського фахівця Грема Поттера з посади головного тренера. Коуч погодився піти на розірвання контракту за взаємною згодою.

Найближчим часом «синіми» керуватиме тимчасовий наставник - 42-річний іспанець Бруно Сальтор, який раніше був одним з асистентів Поттера.

Грем Поттер очолив «Челсі» у вересні минулого року. Під його керівництвом «сині» провели 31 матч (12 перемог, 8 нічиїх та 11 поразок). За синіх виступає український вінгер Михайло Мудрик.

Микола Степанюк Джерело: Фабріціо Романо
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 10:14 0

Луїс Суарес оформив хет-трик, Ліонель Мессі зробив 5 асистів

Коментарі