Джон Ф'ЮРІ: «Усик і Вайлдер проведуть бій у Саудівській Аравії»

Батько британця Тайсона Ф'юрі вважає, що була підписана таємна угода

Джон Ф'юрі, батько британського боксера Тайсона Ф'юрі вважає, що була підписана таємна угода на бій між українцем Олександром Усиком та американцем Деонтеєм Вайлдером, і цей поєдинок нібито має відбутися у Саудівській Аравії.

В Усика зірвався поєдинок з Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу з боксу через проблеми, пов'язані з пунктом про гонорари в контракті на бій-реванш.

Усі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Володіючи поясами WBA, WBO та IBF, Усик збирається захищати свої титули проти іншого британського бійця Деніела Дюбуа. 25-річний боксер є обов'язковим претендентом на титул українця за версією WBA та наполягає на тому, що готовий повернутися цього літа, відновившись після травми коліна, отриманої у грудні. Його промоутер Френк Уоррен підтвердив, що британець готовий до цього виклику.

Однак Джон Ф'юрі, батько Тайсона Ф'юрі, стверджує, що Вайлдер домовився про бій з Усиком найближчим часом у Саудівській Аравії, а Дюбуа будуть запропоновані певні кошти за відтермінування його поєдинку з українцем.

Джон Фьюрі: «Це дивно, але маю підозру, що їх бій пройде в Саудівській Аравії. Вони добрі друзі з Усиком, і я вважаю, що вони підписали контракт із Деонтеєм Вайлдером. Я знаю, що Даніель Дюбуа - претендент, але я не здивуюсь, якщо йому і Френку Уоррену дістануться певні кошти за те, що бій з Усиком буде відкладений».

Вайлдер бився лише один раз після двох поразок від Ф'юрі у 2020 та 2021 роках. Деонтей повернувся на ринг у жовтні 2022 року та нокаутував фіна Роберта Хеленіуса у першому раунді. І Вайлдер, і Усик у минулому схвалювали ідею поєдинку між собою.

Микола Степанюк Джерело: Metro
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі