ЛОМАЧЕНКО: «Хейні – дуже сильний, розумний боксер. Бій буде дуже складним»

Український боксер на прес-конференції відповів на запитання журналістів

Американський боксер Девін Хейні (29-0, 15 KO) та Василь Ломаченко з України (17-2, 11 KO) провели дуель поглядів та прес-конференцію.

Українець Василь Ломаченко під час прес-конференції розповів:

«Зараз у Хейні є великий досвід, великі бої, і мені подобається його стиль. Він дуже сильний, розумний боксер, і поєдинок буде дуже складним.

Чи треба з ним битися агресивніше? Я не знаю. Це складне питання, бо все може змінитись, коли ми розпочнемо бій. Я можу підготуватися до його стилю, яким він був із Камбососом, але він може боксувати зі мною по-іншому. Тож я не знаю. Побачимо на рингу.

Чи важливо використати свій досвід? Це дуже важливо, тому що тепер ми обоє боксерів з досвідом, і це буде дуже цікаво для боксу. Чи схожий бокс Хейні з навичками Мейвезера? Може бути, я не знаю. Для мене ні. Але для когось, можливо, так.

Бій із Джемейном Ортісом? Всі забули про нашу підготовку, а він був моїм спаринг-партнером. У нас було багато, дуже багато раундів із ним на рингу. Всі забувають про це. Він дуже талановитий та швидкий боксер. Я думаю, що Джамейн Ортіс буде великою проблемою для будь-якого бійця у нашій ваговій категорії.

Які шанси стати абсолютним чемпіоном? Шанси рівні. Я маю велику мотивацію, і це моя мета у професійному спорті».

Микола Степанюк Джерело: Bad Left Hook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 2

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі