ФОТО. Вставили 4 болти. Матусевич отримав перелом та переніс операцію

Хокеїст клубу «Кременчук» проходить відновлення після жахливої травми

Захисник хокейного клубу «Кременчук» Денис Матусевич поступово відновлюється після жахливої травми, яку отримав у січні за збірну під час турне Канадою.

У січні збірна України з хокею у Канаді перемогла команду університету Манітоби (5:1). У заключному матчі Денис Матусевич відзначився не лише закинутою шайбою та асистом, але й зазнав серйозної травми - перелому гомілки.

На 4-й хвилині третього періоду Матусевич у боротьбі з суперником отримав пошкодження. Хокеїст залишив майданчик з допомогою партнерів, і його тут же забрала швидка.

Спортсмен вже ходить без милиць, самотужки пересувається. Матусевич згадав, як отримав жахливу травму:

«У третьому періоді була боротьба за шайбу, намагався вибити ногою вперед. Я стояв на лівій нозі, вона була опорною, і мене ззаду підштовхнули, впав на другу ногу і зламав.

Мене під час матчу забрала швидка, провів ніч з накладеною шиною, щоб не ворушити ногою, а після обіду зробили операцію.

Вставили 4 болти: два під коліном, два над гомілкостопом й спицю посередині кістки. Повне відновлення - до року, а на лід можна пробувати виходити, коли зростеться кістка - 3-4,5 місяці.

Тепер мені необхідно, щоб нога звикала до металу, розробляти ногу, пити ліки».

Микола Степанюк Джерело: Телеграф
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 06:55 0

Зірковим воротарем цікавляться клуби із Саудівської Аравії