Луїс Кортес оголосив заявку жіночої збірної України на матч із Естонією

Після піврічної паузи українська збірна повертається у тренувальний режим

Головний тренер національної жіночої збірної України Луїс Кортес оприлюднив список футболісток жіночої збірної України, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки та участі у товариському матчі зі збірною Естонії.

Після піврічної паузи українська збірна повертається до тренувального режиму. Запланований поєдинок відбудеться за підтримки Естонської асоціації футболу під час квітневого навчально-тренувального збору (3-12 квітня) національної жіночої збірної України та стане першим офіційним матчем на етапі підготовки до офіційних поєдинків першої Ліги націй УЄФА 2024.

Протистояння між збірними Естонії та України стане третім в історії цих команд. Запланований матч відбудеться 11 квітня 2023 року в Таллінні на місцевому стадіоні Спортленд Арена. Гра розпочнеться о 19:00.

Збір команди, до складу якої увійде 22 футболістки, розпочнеться 3 квітня в польському містечку Сувалькі. 9 квітня делегація вирушить до Таллінну. Вперше до лав національної збірної будуть викликані дві молоді футболістки - Дар'я Келюшик та Поліна Янчук.

Жеребкування першої в історії жіночої Ліги націй відбудеться 2 травня. Склад ліг та посів перед жеребкуванням визначатиме поточний рейтинг національних жіночих збірних УЄФА. Наразі Україна перебуває в реєстрі на 22-му місці, що передбачає потрапляння до Ліги В.

У 2023 року для учасників Ліги націй передбачено шість ігрових вікон: 20-22 та 23-26 вересня, 25-27 та 28-31 жовтня, 29 листопада - 1 грудня та 2-5 грудня.

Склад національної жіночої збірної України:

Воротарі

Захисники

Півзахисники

Нападники

Микола Степанюк Джерело: Всеукраїнська Асоціація жіночого футболу
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 травня 2024, 06:55 9

Майку стало погано під час перельоту з Маямі до Лос-Анджелесу