Юрій ВЕРНИДУБ: «Буду вмовляти гравців Кривбаса йти на фронт»

Український тренер розповів, що робитиме в разі ескалації війни

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб розповів, що готовий повернутися на фронт у разі ескалації війни, а також проситиме підопічних брати з нього приклад.

«Пішов туди, куди мені сказали. Це було 27 лютого 2022 року. Один артилерійський підрозділ вже набрали, після чого йшов набір у наступний. Спитали, чи готовий піти артилеристом. Я відповів, що піду туди, де я потрібен та де можу допомогти у боротьбі з ворогом.

Моя військова професія - такелажник. Виявилось, що це вантажник. А такелажники там треба: поїхав вчасно на отримання, відвантажив снаряди, завантажив. Це теж була важлива робота, але й також по-своєму важка. Могли за одну поїздку завантажити 500 ящиків, а це 50 тонн.

Щодо зарплатні в армії, то це близько 30 тисяч. Ці кошти я контролюю та відправляю у Благодійний фонд «Україна в Серці». Якщо, не дай Бог, щось серйозне станеться далі та прийдеться йти на фронт захищати Україну, то, повірте, я перший візьму зброю до рук та піду. Також у такому випадку буду вмовляти гравців «Кривбаса», а у нас майже всі українці, брати з мене приклад та йти на фронт. Скажу, ходімо усі, тому що це потрібно», - сказав Вернидуб.

Денис Шаховець Джерело: Брутальний футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:20 18

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі